Polycarbonaat wanden

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

De modulaire gevelpanelen zijn ontwikkeld voor vertikale toepassingen waar goede thermische eigenschappen, lichttransmissie en vlotte montage primeren. Daardoor uitermate geschikt voor industriebouw, loodsen, toonzalen en sporthallen.

 

Deze wanden zorgen voor een wind- en waterdicht beglazingssysteem. Dat is te danken aan de tand- en groefsluiting, de naadoverlapping en de dubbele ankergroef. De toepassing van de lichtbouwelementen in combinatie met de speciaal ontwikkelde aluminium profielsystemen, zorgt ook voor een zeer goede thermische isolatie. Ze doorstonden ook de zogenoemde balwerptest noodzakelijk voor sporthallen.

De panelen worden d.m.v. aluminium montage profielen geplaatst zonder de panelen te perforeren. Dit zorgt voor een mooi profielloos uitzicht zonder onderbrekingen.

 

De panelen zijn vervaardigd uit polycarbonaat, een grondstof die zich perfect leent tot alle situaties waarbij een hoge lichtopbrengst en een hoge slagvastheid zijn vereist. De toplaag zorgt voor een langdurige lichttransmissie en slagvastheid. 

 

Polycarbonaat behoudt zijn elasticiteit en slagvastheid binnen een temperatuurbereik van -40° C tot +130° C. Het wordt door de andere bouwmaterialen ook niet aangetast. En dan mogen we ook de zelfdovende eigenschappen niet vergeten. De lichtbouwelementen zijn ook UV-gestabiliseerd en zeer bestendig tegen weersinvloeden. Thermisch onderbroken profielen zijn mogelijk.

De dikte van de panelen varieert van 40 tot 60 mm

  • dikte 40 mm / 3W-7W - 1,93 - 0,99 W/m2K

  • dikte 50 mm / 10W - 0,83 W/m2K

  • dikte 60 mm / 10W - 0,71 W/m2K

 

POLYCARBONAAT

WANDEN