Rookluiken

 • Rookluiken in lichtstraten
   

  • Opengaand schaarsysteem

   Opengaand schaarsysteem waarbij 2 meter lichtstraat vertikaal omhoog geduwd wordt.
   Dit zorgt voor de afvoer van een enorme hoeveelheid rook en warmte. De lichtstraat wordt niet onderbroken hetgeen voor een estetisch mooi afgewerkt geheel zorgt met behoud van licht. Gezien de lichtstraat zich verticaal opent kan men deze luiken ook gebruiken bij regen. Ook blijft de isolatiewaarde van de lichtstraat behouden hetgeen een groot voordeel oplevert t.o.v de brandverluchters. Voor de bediening kan men kiezen uit 24 Volt motoren of pneumatische cylinders.
    

  • RWA Brandverluchters

   De RWA brandverluchter is een aluminium lamellensysteem voorzien van 24 Volt motor of pneumatsiche cylinder dat in elke lichtstraat kan ingebouwd worden. Door de vele afmetingen is deze uiterst geschikt als RWA toestel. De lamellen worden voorzien in aluminium of polycarbonaat spouwplaat.

 

 

 • Rookluiken
   

  • RWA Brandverluchters

   De RWA brandverluchter is een aluminium lamellensysteem voorzien van 24 Volt motor of pneumatsiche cylinder. Door de vele afmetingen is deze uiterst geschikt als RWA toestel. De lamellen worden voorzien in aluminium of polycarbonaat spouwplaat.
    

  • Ecofeu kleppenventilatoren
    

   Hierin onderscheiden we 2 types :

   • Enkel-luik type Ecofeu 160° HPA (afmeting mogelijk tot 110 x 300 cm)

   • Dubbel-luik type Ecofeu DV 110° HPA (afmeting mogelijk tot 200 x 300 cm


Deze rookluiken zijn opgebouwd uit een gegalvaniseerde geïsoleerde opstand met hoogte 40 cm, een opengaand raam met vergrendelingsmechanisme in open en gesloten stand, pneumatische cilinders open/sluiten en een thermische veiligheid 93°C.

In lichtdoorlatende uitvoering zijn de luiken voorzien van een polycarbonaat spouwplaat met dikte 32 mm. In lichtdichte uitvoering voorzien wij de rookluiken van een geïsoleerde aluminium deksel.

 
Deze worden als een geheel inclusief opstand op werf aangeleverd.
 
De rookluiken hebben een CE certificaat en voldoen aan de norm EN 12101-2.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Rookluik in lichtstraat

Lichtstraat met brandverluchter

Brandverluchter met lamellen

Ecofeu kleppenventilator